воскресенье, 26 марта 2017 г.

           Наприкінці тижня заступник начальника Перечинського бюро правової допомоги Тетяна Кость разом із фахівцями Ужгородського МЦ з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели виїзний прийом у селі Раково – в сільській бібліотеці та клубі.
           Працівники БПД провели вуличні інформування у вищезгаданому населеному пункті, розклеїли інформаційні повідомлення «До відома громадян» та розповсюдили інформаційних матеріалів, в яких зазначено основні види послуг та адреси бюро правової допомоги.
           Мешканці села охоче звертались за юридичними консультаціями до фахівців БПД, активно цікавились послугами, які можна отримати у бюро правової допомоги та місцевому центрі. Найактуальнішими були питання щодо порядку приватизації земельної ділянки; переліку документів для оформлення субсидії; оформлення права власності на нерухоме майно; порядок оформлення договору дарування. Присутнім було надано фахові консультації з порушених питань, відповідно до чинного законодавства. Зав.бібліотекою та зав.клубом домовилася про подальшу співпрацю - проведення спільних правопросвітницьких заходів.




Комментариев нет:

Отправить комментарий