вторник, 9 июня 2015 г.

         До 70 - ти річчя  Перемоги та Дня Матері в Раківському сільському клубі відбувся святковий концерт. З словами привітання до присутніх звернувся сілький голова Малеш М.Г., який наголосив, що і в наші дні ми повинні пам"ятати  героїв війни і молитися за тих, що борються зараз за наш спокій. Наприкінці виступу Михайло Гаврилович подякував матерям та жінкам тих, що зараз знаходяться на території бойових дій у зоні АТО та з побажаннями терпіння та щасливого повернення додому вручив квіти та подяки. Ведуча  Лібра М.І. урочистими словами розпочала святковий концерт і запросила на сцену вихованців дитячого садочка. Глядачі змогли насолодитися переглядом цікавих номерів, не схожих один на одного.












Бібліотекою була оформлена виставка - перегляд "Подвигу жити у віках", біля якої був проведений конкурс на краще декламування вірша. 




В травні бібліотекар два тижні знаходилася на курсах підвищення кваліфікації, де змогла отримати багато нових та корисних порад, креативних ідей для бібліотечної роботи, обмінятися досвідом з іншими працівниками, спілкуватися, відвідати дитячу бібліотеку, побувати на різних презентаціях.







Комментариев нет:

Отправить комментарий