пятница, 30 января 2015 г.

         29 січня бібліотекою-філією та учнями 7-го класу Раківської ЗОШ І-ІІ ст. було проведено годину пам’яті: «Герої Крут». Метою якої було: допомогти учням зрозуміти сенс героїзму. Виховувати інтерес та повагу до свого історичного минулого в дусі національної самосвідомості  та гордості за свій народ.
         Є в українській історії події, які стали знаковими, стали символічними. Такою подією є героїчна смерть молодих захисників Української Держави, яка заявила світові, що  вона хоче бути господарем у своїй хаті – так почала свою розмову Катерина Василівна вчитель школи, яка  коротко ознайомила учнів з  тими жорстокими подіями, які відбулися 97 років тому. Кожний з присутніх мав змогу висловити своє бачення на ті страшні події. Були також продекламовані  вірші присвячені Героям Крут.

       Завершилася година пам’яті словами бібліотекаря: «Ми повинні собі затямити  -  у героїзмі мусить бути сенс. А героями ми маємо називати тих, з кого можна й потрібно брати приклад… Вшануймо пам’ять Героїв Крут хвилиною мовчання!»






Комментариев нет:

Отправить комментарий