вторник, 16 октября 2012 г.

Новини




Зустріч партнерів бібліотеки
У бібліотеці-філії с. Раково проведено організаційну зустріч партнерів проекту «Громада + бібліотека + влада = чисте довкілля!». При бібліотеці створено молодіжну раду, яка буде допомагати у реалізації проекту. На зустрічі були присутні партнери бібліотеки, голова громадської організації «Турянська надія» Г. Ю. Євчинець,  голова сільської ради с. Тур’я-Пасіка М. Г. Малеш, волонтери. Завідувачка бібліотеки Віталія Юріївна Король презентувала учасникам проект, після чого присутні обговорили детальний план його реалізації.







Перемога у 10-у раунді конкурсу 
проектів співпраці бібліотек з місцевими громадами

          Бібліотека-філія села Раково Перечинської ЦБС стала переможцем 10-го раунду конкурсу проектів співпраці бібліотек з місцевими громадами "Бібліотеки - центри громадських ініціатив".
          Проект бібліотеки-філії "Громада + бібліотека + влада = чисте довкілля!" спрямований на створення на базі бібліотеки сільської молодіжної ради, яка спільно з громадою села та у партнерстві з громадською організацією "Турянська надія" сприятиме популяризації культури дбайливого ставлення до навколишнього середовища серед місцевого населення, започаткує видання сільської газети "Раківський вісник" та організує вивіз сміття і встановлення смітників у центрі села.
          Проект допомагатиме у вирішенні серйозної місцевої проблеми забруднення довкілля, що виникла через відсутність комунального підприємства для утилізації побутових відходів, та зможе згуртувати всіх активістів громади у бібліотеці. Найбільш творчою частиною проекту стане проведення конкурсу між вулицями села на виготовлення виробів із використаного пластику "Природа і фантазія".








Комментариев нет:

Отправить комментарий